Takim me përfaqësues të Ambasadës së Republikës Çeke në Shqipëri

Takim me përfaqësues të Ambasadës së Republikës Çeke në Shqipëri

Takim me përfaqësues të Ambasadës së Republikës Çeke në Shqipëri

Atasheu Ekonomik dhe Tregtar i Ambasadës Çeke z. Petr VLK zhvilloi një takim me stafin drejtues të Dhomës së tregtisë dhe Industrisë Tiranë.

Ky takim i parë mes palëve u ralizua me qëllim njohjen dhe prezantimin e një draft agjende që kjo ambasadë ka planifikuar për këtë vit.

Në kuadër të nxitjes dhe rritjes së bashkëpunimit ekonomik mes Shqipërisë dhe Republikës Çeke, në muajin prill të këtij viti pritet që Ministri i Tregtisë së Republikës Çeke të zhvillojë një vizitë në Shqipëri i shoqëruar nga njq delegacion biznesi.

Fushat më me interes për palën Çeke janë Gjeologji-Miniera, Samrt City, Shëndetësia, Ndërtimi etj.

Share this post