Takim me MÜSİAD Albania në DHTIT

Takim me MÜSİAD Albania në DHTIT

Takim produktiv me anëtarët e bordit të “MÜSİAD Albania”, degë e Shoqatës së Pavarur të Industrialistëve dhe Biznesmenëve nga Turqia, në ambientet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.
Diskutimet u përqendruan në krijimin e mundësive të reja për sipërmarrjet tona, nxitjen e bashkëpunimeve tregtare dhe investimeve në sektorët strategjikë.
Shkëmbyem ide për zhvillimin e projekteve dhe iniciativave të përbashkëta në të ardhmen.
Si rezultat i këtyre diskutimeve, u vendos të organizohet një Forum Biznesi në shtator të këtij viti.

Share this post