Seminar me NVM, Projekti BRE

Seminar me NVM, Projekti BRE

Seminar me NVM, Projekti BRE

Nëse jeni të interesuar të ndërkombëtarizoni biznesin tuaj, të gjeni partner dhe bashkëpuntor të rinj nga Italia dhe Mali i Zi, të bëheni pjesë e platformës ndërkufitare BRE https://interreg-bre.com/ dhe i përkisni sektorit të TIK; Modës; Turizmit apo Agropërpunimit kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në aktivitetin e radhës organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në kuadër të Projektit BRE PLUS, pjesë e programit Interreg IPA CBC.

DhTIT është cilësuar si një ndër partneret më të suksesshëm dhe renditet në krye të listës së kapitalizimit të nisur në muajin shkurt 2022, duke qënë FITUESE për Projektin BRE në rolin e partnerit lider të këtij projekti!

Për informacione të mëtejshme dhe formën e regjistrimit ju lutem na kontaktoni deri ditën e martë datë 14 Shkurt në fund të ditës, në adresën: aris_tasho@cci.al  florian_idrizaj@cci.al .

Share this post