See the next

See the next

See the next

 

Imagjinoni sikur e dini tani që tani se çfarë do të dëshirojnë ose blejnë njerëzit për dhjetë vjet. Kjo është ajo që bën “trendwatching”.

Çfarë do të hamë dhe ku? Cila do të jetë kërkesa në turizëm dhe mikpritje? Në cilin stil do të lëvizë moda? Si do të jetë dyqani i së ardhmes?

Ne do të përgjigjemi në ”See the Next” , akademia e trendeve falas të Dhomës së Tregtisë Bari. Menaxherët dhe ekspertët ndërkombëtarë në trendet e ardhshme do t’ju drejtojnë në mënyrat e jetesës dhe konsumit, në evolucionin e shijes dhe kërkesës në 4 sektorë: ushqim, turizëm , modës, shitjes me pakicë.

? Regjistrohuni këtu: https://tinyurl.com/274r6n67

4 aktievitet do të zhvillohen online nga ora 9.00 deri në 12.30, në datat: Ushqim, 25 maj 2021 / Turizëm, 28 maj 2021 / Modë, 1 qershor 2021 / Shitje me pakicë, 4 qershor 2021.

Programi, temat dhe mentorët e biznesit të përfshirë, mund ti gjeni në: https://seethenext.it/

Share this post