Risia & Biznesi 2020, Studimi, Ide Biznesi dhe Punesimi

Risia & Biznesi 2020, Studimi, Ide Biznesi dhe Punesimi

Risia & Biznesi 2020, Studimi, Ide Biznesi dhe Punesimi

Tashme eshte me e thjeshte qe me nje ide biznesi te miremenduar te filloni menjeher karrieren tuaj !

@youth.business_match  eshte organizimi me i madh shqiptar ku te rinjte me ide biznesi do vleresohen nga kompanite me te medha shqipetare dhe fituesit do shperblehen me cmime dhe punesim.

Cfare pret? Ulu dhe krijo nje ide inovatore dhe ne te presim ne Pallatin e Kongreseve ne datat 16, 17 dhe 18 Prill ku me dhjetra biznese do jene aty per ty!

Mos e humb si mundesi ?

Qellimi i ketij eventi qe organizohet per here te pare nga Sherbimi Kombetar per Rinine, Dhoma e Tregtise dhe Industrise dhe Bashkia e Tiranes eshte te shnderoj ide te medha ne biznese te suksesshme. Ky konkurs do te ndihmoje te rrinjte shqiptare  qe kane nje ide biznesi te ndertojne nje biznes te mirefillte.

-Pse duhet te merrni pjese?

Nese mendoni ti jepni jete projektit tuaj si dhe te ndertoni strategji biznesi kjo eshte menyra me e mire per ta arritur. Aplikoni per tu bere pjese e ketij konkursi dhe ta shfrytezoni mundesine per te prezantuar idet tuaja ne eventin ku do te marrin pjese mbi 50 biznese te cilet do te jene bleresit potencial te idese tuaj. Keni mundesine per te fituar nje cmim monetar per te nisur biznesin tuaj apo per te qene bashkepuntor ne bizneset me te medha ne vend. Aktualisht jane 10 bizneset ne pritje te blerjes se ketyre ideve.

Konkursi TOP BUSINESS IDEAS ka per qellim te kontriboje ne ekonomin e vendit,  te ndihmoje brezin e ri, inovatoret e ardhshem te jene te suksesshem ne tregun Shqiptar dhe ate global.

Per te arritur qellimin e ketij programi te gjithe te interesuarit duhet te dergojne aplikimet e tyre ne adresen panairi-ws@cci.al

Share this post