Newsletter date 21.07.2022

Newsletter date 21.07.2022

Newsletter date 21.07.2022

Nëse shisni produkte kozmetike dhe bukurie, a e dini se cili treg i CEFTA është më i përshtatshmi për vendosjen e tyre?

Platforma rajonale Web, www.ecommerce4all.EU, tregon grafikët ku mund të shihni se cilat kategori produktesh dhe shërbimesh porositen më shpesh në tregjet e CEFTA-s dhe cili është tregu më i përshtatshëm për shitjen e produkteve kozmetike dhe bukurisë.

Vizitoni www.ecommerce4all.EU për të gjetur përgjigjet.

Share this post