Newsletter date 08.09.2022

Newsletter date 08.09.2022

Newsletter date 08.09.2022

Keni një biznes elektronik? Kontrolloni nëse dyqani juaj elektronik i plotëson kërkesat minimale ligjore në vendin tuaj, të cilat janë të renditura në udhëzuesin “Çfarë duhet të ketë çdo e-shop në Shqipëri? ” Nëse po, ju jeni duke bërë një punë të shkëlqyer!

Linku i udhëzuesit:  https://bit.ly/3CcAvp4Greenguide .

Zbuloni këtë dhe informacione të tjera që mund t’ju ndihmojnë në funksionimin e dyqanit tuaj elektronik në ecommerce4all.eu

#understandecomm #regionalEcommerce #ecommerce4all #e4all

Share this post