Historia e suksesit të tregtisë elektronike – Bazuar në një histori të vërtetë suksesi

Historia e suksesit të tregtisë elektronike - Bazuar në një histori të vërtetë suksesi

Historia e suksesit të tregtisë elektronike – Bazuar në një histori të vërtetë suksesi

Lexoni katër intervista të tregimeve më të suksesshme të eCommerce nga Shqipëria, të realizuara në vitin 2022. Besojmë se këto histori do t’ju frymëzojnë.

Tre nga kompanitë e përmendura janë biznese të drejtpërdrejta të tregtisë elektronike që shesin produktet dhe shërbimet e tyre, ndërsa e katërta është një kompani e lehtësimit të pagesave online që është shumë e rëndësishme për nxitjen e sektorit të tregtisë elektronike në Shqipëri. @Bukinisti, @GjejeVete, @SuperMart dhe @Rubicon kanë një histori unike që meriton të tregohet.

Historitë e tyre frymëzuese mund t’i lexoni në: https://bit.ly/ecomm4all-interviews-alb

Për më shumë informacion mbi tregtinë elektronike në tregjet e vendeve të CEFTA-s, vizitoni faqen e  web: www.ecommerce4all.eu

Share this post