“Green Fest – Shijo Produktet Lokale”

"Green Fest - Shijo Produktet Lokale"

“Green Fest – Shijo Produktet Lokale”

Green Fest -Shijo Produktet Lokale e vetmja platformë biznesi për rrjetëzim-matchmaking gjatë 365 ditëve brenda vitit .
Panairi kombëtar i #Biznesit #Green Fest, është ngjarje që siguron një mjedis optimal për të gjithë ekspozuesit për të promovuar me sukses ofertat e tyre në një mjedis shumë të kërkuar të biznesit, ku të gjithë mund të prekin rezultatet e panairit Green Fest gjatë ditëve të ekspozimit.
Green Fest është shndërruar në këshilltar dhe partner besnik për mijëra Biznese dhe firma mbare Shqiptare nga sektori i #agrobiznesit dhe jo vetem, që kanë ekspozuar dhe vizituar këtë event ndër vite.

Duke shfrytëzuar lokacionin gjeografik, në qendër të kryeqytetit Tirane , si dhe rrjetin të gjerë që disponon Green Fest është kthyer në një ngjarje tregtare tashmë kyçe duke kontribuar vazhdimisht në zhvillimin e mëtejshëm të zinxhirit të prodhimit kombëtare në sektorin e biznesit. Njëkohësisht Green Fest është kthyer në urë-lidhëse ndërmjet bashkëpunimit te biznesve ne Trojet Shqip Folëse dhe më gjerë.
Si ngjarje e rëndësishme në vend Green Fest çdo herë ka pas bashkëpunime të ngushta me institucionet e qeverisë së Shqipare dhe organizatave të cilat kanë projekte aktuale të fushës së Biznesit.

Për cdo infomratë të nevojshme ju lutem na shkruani në event@cci.al ose ne numrin e kontaktit 0682035300

 

Share this post