Forum Ekonomik: “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik”

Forum Ekonomik: “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik”

Forum Ekonomik: “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik”

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane ne konkretizim te bashkëpunimit me Oden e Kosoves, organizojne me daten 10 Shkurt 2017 (e Premte), ora 11:00 ne lokalet e hotel “ABI” ne Prizren,  Forumin Ekonomik:  “Bashkepunimi ekonomik i sipermarrjes shqiptare – sfidat e integrimit ekonomik” .

 

Duke e vlerësuar si te rendesishem pjesëmarrjen tuaj ne kete event, pasi bashkëpunimi pritet te jete konkret me sipërmarrjen e Kosoves, mirëpresim pranine tuaj.

 

Kabineti

Dhoma e Tregtisë & Industrisë, Tiranë

Rr: Kavajës, nr.6,Tiranë/Shqipëri

Tel:  + 355 45 800 932

E-mail: kabineti@cci.al

Website: www.cci.al

Share this post