Festivali Veror i Talenteve 2019

Festivali Veror i Talenteve 2019

Festivali Veror i Talenteve 2019

Festivali Veror i Talenteve  i organizuar nga Bashkia e Tiranës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, do të zhvillohet për të 11-in vit radhazi nga data 30 maj deri në 2 qershor, pranë Pedonales në Tiranë.

Eventi i vetëm dhe më i rëndësishëm për fëmijët, të cilët do të kenë mundësi të shpalosin talentin e tyre në pranin e Znj.Suzana Turku dhe  Z.Robert Radoja.

Ftojmë të gjitha qendrat e formimit të paraqesin kandidatet e tyre në disiplinat: art, këngë, instrument, kërcim dhe pikturë.

Bëhuni pjesë e aktivitetit më të madh për fëmijët.

Na  kontaktoni në:

e-mail: tiranaefemijeve@cci.al

 Tel: 045 800 939

Share this post