Falenderim! Mbyllet panairi “Work&Study-Gati për shkollë” shtator 2020

Falenderim! Mbyllet panairi "Work&Study-Gati per shkolle" shtator 2020

Falenderim! Mbyllet panairi “Work&Study-Gati për shkollë” shtator 2020

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë gjen rastin t’iu falenderojë që u bëtë pjesë e këtij aktiviteti edhe pse në kushte jo shumë të favorshme.

Urojmë që ky panair t’iu ketë mundësuar institucioneve arsimore, universiteteve, qëndrave të kurseve… etj që të prezantojnë tek nxënësit/studentet ofertat e studimit dhe kushtet e vitit të ri akademik 2020-21, si edhe që çdo pjesëmarrës të ketë perftuar diçka nga kjo nismë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë me mbështetjen e  Bashkisë Tiranë dhe Ministrisë së arsimit Sporteve dhe Rinisë.

Duke ju falenderuar edhe njëherë shihemi në bashkëpunimet e radhës.

Me respekt

Share this post