European Congress of Small and Medium-Size Enterprises ne Poloni, 18-20 Tetor 2017

European Congress of Small and Medium-Size Enterprises ne Poloni, 18-20 Tetor 2017

European Congress of Small and Medium-Size Enterprises ne Poloni, 18-20 Tetor 2017

Dhoma e Tregtise dhe Indsustrise se Tiranes ne bashkepunim me Ministrine e Puneve te Jashtme, dhe Dhomën Ekonomike dhe Industrisë të qytetit të Katovicës në Poloni, ju informojne se në datat 18-20 tetor 2017, do te zhvillohet European Congress of Small and Medium Size Entreprises, e cila do të mbahet në qytetin e Katovicës, ne Poloni.

Bashkengjitur, do te gjeni ftesën e percjelle nga organizatoret e ketij Kongresi.

Vitin e kaluar morën pjesë 5300 pjesëmarrës nga 35 vende të botës përfshirë SHBA-në, Gjermaninë, Bjellorusinë, Francën, etj.

 

Duke ju falënderuar për bashkëpunimin, në vlerësimin tuaj për ta konsideruar rendesine e ketij aktiviteti për pjesëmarrjen tuaj në këtë aktivitet, lutemi per me shume informacion mund te konfirmoni ne adresen; woznikowski@rig.katowice.pl

 

************************************

Fabiola Duro

Drejtore e Marëdhënieve me Jashtë

Dhoma e Tregtisë & Industrisë, Tiranë

Rr: Kavajës, nr.6, Tiranë/Shqipëri

Tel:  + 355 45 800 935

E-mail: fabiola_duro@cci.al

Website: www.cci.al

Share this post