eCommerce4All.eu/ 1 platformë – 5 module – gjithçka për tregtinë elektronike

eCommerce4All.eu/ 1 platformë – 5 module – gjithçka për tregtinë elektronike

Platforma “eCommerce4All.eu” është i plotë dhe ka shumë gjëra që lidhen me tregtinë elektronike rajonale dhe vendase.

Për shembull, mund të gjeni:

Mbi 40 grafika interaktive me të dhëna dhe statistika të tregtisë elektronike
Mbi 90 ligje, manuale, dokumente dhe burime nga të 7 tregjet e CEFTA-s
Mbi 20 intervista dhe video rreth përvojave të e-tailers më të suksesshëm në rajon
Mbi 80 terma në fjalorin e tregtisë elektronike
Informacioni i zbatimit të procesorit të pagesave
Të gjithë operatorët postarë vendas dhe rajonalë, informacioni, shërbimet dhe çmimet e tyre të shërbimit
Informacion mbi sigurinë dhe proceset e pagesave elektronike
Manualë se si të importoni dhe eksportoni produkte

Ju intereson çfarë ka tjetër? Zbuloni më shumë në: www.ecommerce4all.eu

Informohu | Kuptoni tregtinë elektronike vendase dhe rajonale.

 

Share this post