Ditë informimi e BRE, takimi online dhe live një informacion më shumë për kompanitë mbi çfarë afron projekti

Ditë informimi e BRE, takimi online dhe live një informacion më shumë për kompanitë mbi çfarë afron projekti

Ditë informimi e BRE, takimi online dhe live një informacion më shumë për kompanitë mbi çfarë afron projekti

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në kuadër të projektit BRE #230 Business Registry Empowrement organizoi në datën 17 mars 2021 “Ditën e Informimit” Info Day.  Duke u nisur edhe nga situata jo e zakontë për shkak të pandemisë ky aktivitet u zhvillua në formë hibride online dhe live.

Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin më shumë se 20 persona të cilët i përkisnin sektorëve që ky projekt ka në fokus. Gjatë kësaj dite ishte pjesë edhe kompania e cila u mor me krijimin e platformës.

Share this post