Çelet edicioni i 11-të i panairit “Work&Study – Gati për shkollë”

Çelet edicioni i 11-të i panairit “Work&Study – Gati për shkollë”

Çelet edicioni i 11-të i panairit “Work&Study – Gati për shkollë”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, organizojnë edicionin e 11-të të panairit “Work&Study – Gati për shkollë”, në respektim të të gjitha rregullave dhe protokollet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Sot dhe për tre ditë me rradhë do të prezantohen universitetet, kompanitë dhe qendrat e trajnimit e edukimit më të sukseshme në treg.

Gjithashtu, gjatë ditëve të panairit, do të vlerësohen idetë novative më të mira të të rinjve.

Share this post