BRE: Workshop i përbashkët organizuar në Tiranë në kuadër të projektit

BRE: Workshop i përbashkët organizuar në Tiranë në kuadër të projektit

BRE: Workshop i përbashkët organizuar në Tiranë në kuadër të projektit

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë,  si Lead Partner i projektit BRE , projekt i financuar nga Bashkimi Europian organizoi një event për te informuar sipërmarrësit rreth mundësive konkrete që ofron ky projekt.

Ky event hibrid u zhvillua në date 25 Maj 2021 në ambientet e hotel Mondial në orën 11:00 dhe pati një prezence te konsiderueshme nga përfaqësuesit e bizneseve apo shoqatave ne ndihme te biznesit.

U prezantua platforma  e BRE dhe përfitimet qe kjo platforme ofron për te gjithë bizneset qe janë bërë pjesë e saj.

Pjesëmarrësit u shprehen entuziaste ndaj këtij projekti dhe interesimi për te patur vazhdimësi dhe nisma te tjera te tilla qe lehtësojnë bashkëpunimin e bizneseve ndërmjet 3 vendeve ishte i konsiderueshëm.

Share this post