Njoftime

Forum biznesi “Shqipëri-Izrael” në shtator

Ambasada e Izraelit në Shqipëri, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si dhe Institutin e Eksportit në Izrael do të organizojnë një forum biznesi (B2B). Ky forum i nivelit të lartë do të mirëpresë në Tiranë një delegacion...