Work & Study edicioni i 13, starton më 15 Mars 2022, kalendari i lëvizjeve

Work & Study edicioni i 13, starton më 15 Mars 2022, kalendari i lëvizjeve

Work & Study edicioni i 13, starton më 15 Mars 2022, kalendari i lëvizjeve

Rikthehet Edicioni i 14 i panairit “Work & Study”

“Work & Study” është një markë e mbrojtur e DhTIT e cila tashmë është kthyer në traditë.
Kemi startuar me këtë panair që në vitin 2010, i cili me punë e shumë përpjekje është përmirësuar e përditësuar vit pas viti, për këtë dëshmojnë treguesit e saj në drejtim të të punësuarve dhe bursave profesionale të studimit te fituara.
Në vitin 2022 kemi zhvilluar 12 ndalesa në qarqet kryesore ndërsa në vitin 2023 do të ndalojmë në çdo skaj të Shqipërisë nga data 27 Shkurt deri ne 31 Mars.

“Work&Study” e nis rrugëtimin sipas kalendarit :

?27 Shkurt Diber
?28 Shkurt Kukës
?01 Mars Shkodër
?03 Mars Lezhë
?06 Mars Lezha
?09 Mars Kavajë
?10 Mars Berat
?13 Mars Durres
?15 Mars Sarandë
?16 Mars Gjirokastër
?17 Mars Skrapar
?20 Mars Elbasan
?21 Mars Librazhde
?23 Mars Korcë
?23 Mars Pogradec
?24 Mars Erseke
?27 Mars Fier
?27 Mars Lushnje
?28 Mars Vlore
?30-31 Mars Tirane

Share this post