Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN

Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN

Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN

Stafi i Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Tirane si partnere e projektit EEN (Enterprise Europe Network) ka zhvilluar vizita Door To Door ne biznese shqiptare, per t’iu dhene atyre mundesine e bashkepunimeve nderkombetare. Per te gjithe sipermarresit qe deshirojne te zhvillojne biznesin e tyre apo te rriten ne tregje te reja, projekti EEN eshte mundesia me e mire e ofruar pa asnje kosto shtese.
Nje nga bizneset e vizituara kete periudhe eshte Uji Alpin, fabrika e te cilit ndodhet ne fshatin Reç te Malesise se Madhe. Produktet e kesaj fabrike jane te certifikuara sipas te gjitha standarve europiane dhe shqiptare. Per kete arsye platforma EEN iu vjen ne ndihme per te zgjeruar aktivitetin e tyre edhe ne vende europiane, pasi plotesojne te gjitha kriteret.

Share this post