Trajnim mbi Procesin e Fiskalizimit

Trajnim me Eksperte te Ekonomise ne Procesin e Fiskalizimit, Procedurat Tatimore, Tvsh

Trajnim mbi Procesin e Fiskalizimit

Nisur nga kerkesat e bizneseve ,  mbi Ndryshimet e Fundit Legjislative,  Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane do te vazhdoje organizimin e Trajnimit te Fiskalizimit

 

Trajnim mbi Procesin e Fiskalizimit  “Per faturen dhe sistemin e monitorimit te qarkullimit” 

Data: 29 Korrik

  1. Ky trajnim bazohet në ligjin Nr. 87/2019 “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të  qarkullimit” i ndryshuar, si dhe në aktet nënligjore në zbatim të tij. Do të trajtohen konceptet e reja në lidhje me Faturën, pagesat me dhe pa para në dorë, procedurat që duhen ndjekur dhe elementet e nevojshëm për procesin e Fiskalizimit, si dhe zbatimi në praktikë nëpërmjet demonstrimit konkret, me qëllim finalizimin me sukses të kesaj reforme

 

KUSH MUND TE PERFITOJE

Trajnimi është i përshtatshëm për të gjithë subjektet tatimpagues, të cilët janë subjekt i ligjit nr.87/2019 “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit” i ndryshuar, pavarësisht fiskalizimit nëse kanë përsona fizikë apo juridikë, etj

Tatimpaguesit qe, ne baze te Ligjit, kane detyrim per te leshuar fatura:

 

LEKTORE: 

  1. Rozana Celmeta

Rozana Çelmeta, aktualisht Pergjegjese ne Sektorin e SHerbimit per Tatimpaguesit ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve, e ushtron kete detyre prej vitit 2008, nderkohe eshte pjese e Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve prej Qershor 2007.

Nje nder ekspertet me te mira  ne fushen e Fiskalizimit dhe Trajnuese dhe Konsulente ne shume kompani dhe Institucione brenda dhe jashte Tiranes.

Me një përvojë 27 vjeçare në nivele drejtuese në  sektorin privat dhe në Administratën Tatimore, sjell me një qasje konkrete të gjithë dijen që duhet të zotëroni; ndryshimet ligjore sipas paketave fiskale, rregullat e reja  të fiskalizimit, menaxhimin e duhur në ndjekjen e procedurave tatimore. Duke ndërvepruar përmes shembujve të ilustruar dhe zgjidhjeve konkrete, znj.Çelmeta ofron ekspertizën për të cilën keni nevojë

 

METODOLOGJIA 

Shembuj, pyetje pergjigje te mbledhura gjate konsultimit publik per projektligjin dhe bazuar ne pervojen e vendeve te tjera qe tashme kane nje sistem te ngjashem fiskalizimi

Detaje dhe shembuj te rinj pas dakortesimit te udhezimeve per ligjin e ri.

Zbatimi i legjislacionit nëpërmjet diskutimit të rasteve konkrete në praktikë

Trajnimi do te organizohet tek Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane.

29 Korrik

ora 16:00-19:00

Ne varesi te kerkesave tuaja, Trajnimi do te organizohet paralelisht dhe online, per ata, te cilet nuk do jene fizikisht.

 Kompanite te cilat do konfirmojne ju lutem te na dergojne dhe problematikat kryesore qe duan te informohen ne lidhje me profesin e Fiskalizimit

 

Ju lutem gjeni bashkangjitur Programin e detajizuar per secilin Trajnim.

Ju lutem dergoni rregjistrimin sipas Interesit qe juve keni

 

PAGESA:

Tarifa e pjesëmarrjes në trajnim është 50 Euro, ku përfshihen të gjitha materialet e punës dhe çertifikata në fund të secilit  Trajnim

 

Afati I Aplikimit

29 Korrik

Ju lutem shikoni Programin bashkangjitur

Per me shume informacion , ju lutem na kontaktoni.

  • Ajsela TELI
  • Coordinator
  • Chamber of Commerce & Industry Tirana
  • Rruga e Kavajes, Bld 2/2
  • 1001 Tirana, Albania
  • Tel: +355 (0) 45 800 934 | Cel: +355 69 9712964
  • E-mail: ajsela_teli@cci.al| Web: www.cci.al
[bsf-info-box icon=”dt-icon-the7-menu-002″ icon_size=”32″ icon_color=”#1e73be” title=”Shkarko dokumente” pos=”left”]Programi mbi Trajnimin e Fiskalizimit[/bsf-info-box]

Share this post