Panairi “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar”. Flet kryetari DHTI z.JAKA

Panairi “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar”. Flet kryetari DHTI z.JAKA

Panairi “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar”. Flet kryetari DHTI z.JAKA

Në  situatën post COVID -19, më shumë se kurrë biznesi shqiptar ka nevojë për shpresë dhe besim. Prandaj DHTI-Tiranë, në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë,  organizojnë  këtë panair tregtar  nga data 10-14 qershor 2020, në sheshin Skëndërbej duke e quajtur “ Shpresë dhe Besim për biznesin Shqiptar”.

Në këtë panair bizneset do të kenë mundësi të promovojnë dhe të shesin produktet e tyre për konsumatorin shqiptar.

Janë mbi 40 kompani që kanë ngritur stendat e tyre, kryesisht nga sektori i ushqimeve dhe produkteve të bulmetit, të pijeve alkolike dhe lengje frutash, pularisë, depo farmaceutike, sektori i artizanatit etj.

DHTI- Tiranë e konsideron këtë aktivitet një ngjarje të rëndësishme, pasi kur ende nuk ka ikur COVID-19, sipërmarrja që është motorri i ekonomisë synon të sjellë për konsumatorin shqiptar  produktet dhe njekohësisht  modelin më të mirë të sjelljes së biznesit për situatën që po kalojmë.

Në katër ditet e panairit do të ketë aktivitete të ndryshme ;muzike live, performancë që do të tërheqin qytetarët që të bëhen pjesë e këtij eventi.

Panairi do të jetë i hapur nga ora 9:00- 21:00

Jeni të mirëpritur!

Share this post