Panairi “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar”. Data 10 – 14 Qershor

Panairi “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar”. Data 10 – 14 Qershor

Panairi “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar”. Data 10 – 14 Qershor

Ju mirëpresim në Sheshin Skëndërbej ditën e mërkurë nga data 10 – në 14 qershor për ti dhënë “Shpresë dhe Besim Biznesit Shqiptar” dhe produkteve që tregtohen nga sipërmarrjet më të suksesshme shqiptare. Ju mirëpresim për të rigjetur aty hapërsirën më të madhe argëtuese për të gjithë grupmoshat.

Share this post