Panair ne greqi muaji Mars 2023, FOOD EXPO & OENOTELIA

Panairi kryesor i ushqimit dhe pijeve në Evropën Juglindore dhe një nga më të rëndësishmit e këtij lloji ndërkombëtarisht.

Panair ne greqi muaji Mars 2023, FOOD EXPO & OENOTELIA

Paniri lider te ushqimit dhe pijeve në Evropën Juglindore dhe një nga më të rëndësishmit e këtij lloji ndërkombëtarisht, FOOD EXPO 18-20 MARS 2023 dhe OENOTELIA , qe organizohet nga Komapnia FORUM S.A , do te mbahet ne qendren moderne te ekspozitave ne Metropolitan Expo ,Athine Greqi.

 • FOOD EXPO (https://foodexpo.gr/en/): The leading Food and Beverage trade show in Southeast Europe and one of the most important of its kind internationally.
 • OENOTELIA (https://oenotelia.gr/en/): A specialized wine and spirits trade show of purely professional character and international orientation. eshte i organizuar si pavjon brenda  FOOD EXPO dhe mbahet ne te njejtat data .

RUMMING idea si perfaqesues zyrtar i kompnise FORUM S.A  organizion  kete vit per here te pare  Pavjonin Shqipëtar në Panairin premium per  industrine ushqimore   FOOD EXPO,

Synimi është organizimi i Stendës Shqipëtare, “Pavjonin Shqipëtar” me ekspozues ,prodhues  nga Industria ushqimore që synojnë të eksportojnë në Greqi dhe jo vetem. Qëllimi është të realizojmë një përfaqësim dinjitoz të Shqipërisë në ekspozita ndërkombëtare dukë bërë të njohur produktet shqipëtare më marken “Made in Albania’. Kjo është një mundësi e mirë që nëpërmjët këtyre panaireve të promovohet dhe të bëhën të njohura prodhimet shqipëtare, që ndikon në rritje të eksporteve dhe fuqizim të ekonomisë vëndase.

Edicioni i FOOD EXPO 2023 ,vazhdon intesivisht pergatitjet dhe premton te jete edicioni me i sukseshem dhe me prurje te reja  duke arritur ne 1300 ekspozues.
                                                                                                         FOOD EXPO 2023 at a glance:

 

Ju lutem te keni parasysh qe afati per te deklaruar pjesmarrjen eshte  30 Dhjetor 2022

Gjithashtu nje mundesi tjeter qe ju jepet te gjithe anetareve te Dhomes  qe kane interes te vizitojne panairet duke u pjese e programit Hosted Buyers program ne menyre qe ne te mbulojme te gjitha shpenzimet tuaj te vizites dhe te keni mundesi te beni takime specifike per produktet dhe furnitoret qe ju interesojne.

 • Programi Hosted Buyer mbulon rimbursimin e plotë ose të pjesshëm të biletave ajrore, akomodimin falas, transportin falas për në dhe nga ekspozita.
 • Si blerës i pritur, ju do të merrni pjesë në takime b2b të paracaktuara dhe ekskluzive me drejtuesit e industrisë së Furrave dhe Pastiçeri.

Benefitet e programit jane :

 • Mbulimi i biletës suaj të avionit,
 • Akomodimi falas në hotel në një hotel me 4-5 yje dhe/ose,
 • Transport falas për në dhe nga qendra e ekspozitës,
 • Qasje në një platformë në internet Matchmaking për caktimin e takimeve tuaja B2B paraprakisht,
 • Qasje në B2B Lounge me një gamë të gjerë shërbimesh,
 • Dreka falas në ekspozitë,
 • Turne falas në monumentet arkeologjike të qytetit të Athinës (Vlen vetëm për Food Expo)

Jane te ftuar te aplikojne per Hosted buyer program per te vizituar FOOD -EXPO niveli menaxherial i ketyre kategorive te biznesit;

 • Super-market, hypermarket
 • Distributoret e ushqimeve, importuesit , pikat e shumices
 • CASH-CARRY
 • FOOD Service companies
 • kompanite e Catering
 • F&B
 • Zinxhiret e Hoteleve ose resorted

 

KATEGORITE E EKSPOZUESVE NE FOOD EXPO

FOOD EXPO Greece 2023 – RI

EXHIBITORS_BROCHURE_FOODEXPO_MONES_NEW

Të gjitha kompanitë e interesuara shqiptare janë të lutur të shprehin interesin ne adresen e emailit ornela_gace@cci.al osr kontaktoni +355 68 209 2858 deri më 27 dhjetor 2022.
Për më shumë informacion mbi panairin, vizitoni faqen e internetit: FOOD EXPO (https://foodexpo.gr/en/).

Share this post