Njoftim për organizimin e Konkursit Ndërkombëtar të Verës Thessaloniki

Njoftim për organizimin e Konkursit Ndërkombëtar të Verës Thessaloniki

Njoftim për organizimin e Konkursit Ndërkombëtar të Verës Thessaloniki

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane  dëshiron t’ju përcjellë njoftimin e Shoqatës së Prodhuesve të Verës të Vreshtave të Greqisë së Veriut e cila ka programuar organizimin e Konkursit Ndërkombëtar të Verës Thessaloniki më 25-27 Shkurt 2020.

Për më shumë informacion lutemi gjeni ne linqet ……. materialet informuese të organizatorëve.

Njoftim per organizim Panairi==> https://www.cci.al/wp-content/uploads/2020/01/AS-349_2240_Njoftim-per-organizim-Panairi.doc

Invitation ==> https://www.cci.al/wp-content/uploads/2020/01/Invitation.pdf

Participation ==> https://www.cci.al/wp-content/uploads/2020/01/Participation.pdf

Spirits awards ==> https://www.cci.al/wp-content/uploads/2020/01/spirits_awards.pdf

Wine awards ==> https://www.cci.al/wp-content/uploads/2020/01/wine_awards.pdf

Share this post