“Newsletter”, maj 2024 | Projekti 1Future

“Newsletter”, maj 2024 | Projekti 1Future

Publikohet “Newsletter” i dytë i projektit 1Future. Në të mund të gjeni informacion mbi ecurinë e tij.

Ky projekt, në të cilin Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është partnere, synon të mbështesë institucionet e arsimit të lartë të Ballkanit Perëndimor për të ndërtuar kapacitete në fushën e qëndrueshmërisë, elasticitetit dhe veprimit klimatik.

Klikoni linkun e mëposhtëm për të lexuar newsletter-in:

 https://online.publuu.com/557317/1253065/page/2

 

 

Share this post