Newsletter date 24.10.2022

Newsletter date 24.10.2022

Newsletter date 24.10.2022

Kur keni nevojë për një shpjegim se çfarë duhet të përmbajë një dyqan elektronik në Serbi, klikoni udhëzuesin. Kur keni nevojë për sqarime se cilat informacione duhet të shfaqen në një dyqan elektronik në Moldavi, klikoni udhëzuesin. Kur keni nevojë për sqarime se çfarë informacioni duhet të theksohet për produktin ose shërbimin në Maqedoni, klikoni udhëzuesin. Nëse dëshironi të dini se cilat janë rregullat kur porosisni dhe merrni një porosi ose çfarë lloj marrëveshjesh ekzistojnë në cilindo nga tregjet e CEFTA-s, klikoni udhëzuesin.

Udhëzuesi: Lista Kontrolluese. Çfarë duhet të ketë çdo e-shop në Shqipëri është i disponueshëm në: 

Të gjithë udhëzuesit e tjerë për tregun e CEFTA-s i gjeni në Modulin 2: Rregullorja në tregtinë elektronike në www.ecommerce4all.eu

#understandecomm #regionalEcommerce #ecommerce4all #ceftaregion

Share this post