Newsletter date 11.07.2022

Newsletter date 11.07.2022

Newsletter date 11.07.2022

Platforma rajonale Web e e-commerce, www.ecommerce4all.EU, tregon kohën e nevojshme për të filluar një biznes në secilin prej tregjeve të CEFTA-s, në ditë, përmes grafikëve interaktive.

Matja mbulon kohëzgjatjen mesatare për të cilën avokatët ose noterët tregojnë se është e nevojshme të kryhet procedura në praktikë. Procesi i regjistrimit përfundon pasi kompania merr dokumentin përfundimtar të themelimit dhe mund të fillojë zyrtarisht një biznes.

Regjistrimi më i shpejtë i kompanisë në CEFTA ndodh në Moldavi, ku duhen vetëm 4 ditë për të përfunduar procesin e fillimit të një biznesi. Në Shqipëri duhen 5 ditë, ndërsa në Maqedoninë e Veriut 15 ditë për të hapur një biznes.

Për më shumë informacion mbi tregjet e CEFTA-s vizitoni: www.ecommerce4all.eu

Share this post