Ftese per pjesemarrje: Konferenca e biznesit te OSCE-se, 25 Janar 2017, Vjene, Austri

Ftese per pjesemarrje: Konferenca e biznesit te OSCE-se, 25 Janar 2017, Vjene, Austri

Ftese per pjesemarrje: Konferenca e biznesit te OSCE-se, 25 Janar 2017, Vjene, Austri

ederale Ekonomike të Austrisë, me rastin e kryesisë së OSBE nga Austria (Austrian OSCE chairmanship 2017), e cila do të mbahet më date 25 janar 2017, në ambientet e Dhomës Federale Ekonomike të Austrisë(WKÖ) në Vienë.

Në fokus të këtij eventi do të jenë fushat e ICT dhe teknologjisë së gjelbër, me qëllim krijimin e oportuniteteve të reja të biznesit për kompani nga 57 shtete anëtare të OSBE-së. Por pavarësisht nga kjo, takimet B2b do të jenë të hapura edhe për kompani që vijnë nga shtete të tjera.

Tipar dallues të këtij eventi do të jenë dhe folës të një niveli të lartë, si H.E. Ambasadori Lamberto Zannier, Sekretari i përgjithshëm i OSBE-së dhe H.E. Sebastian Kurz, Ministri Federal i Europes, Integrimit dhe Punëve të Jashtme, si dhe Presidenti i Dhomes Federale Ekonomike të Austrisë, z. Christoph LEITL.

Për më shumë informacion dhe për t’u regjistruar për eventin, jeni të lutur të vizitoni website –

https://www.b2match.eu/oscebusinessconference2017, duke klikuar në hapësirën e gjelbër “Register for this event”.

Afati i fundit për regjistrimin është 10 janar 2017.

Për cdo gjë tjetër që do të keni nevojë, mos hezitoni të më kontaktoni në jonida_haxhillari@cci.al.

**********************************

Kabineti

Dhoma e Tregtisë & Industrisë, Tiranë

Rr: Kavajës, nr.6,Tiranë/Shqipëri

Tel:  + 355 45 800 932

E-mail: kabineti@cci.al

Website: www.cci.al

************************************

Share this post