Forumi i Biznesit Greqi – Shqipëri

Forumi i Biznesit Greqi - Shqipëri

Forumi i Biznesit Greqi – Shqipëri

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane ne bashkepunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë e Athinës – EBEA, AIDA dhe Greece Enterprise organizojnë  Forumin e Biznesit Greqi – Shqipëri & takime B2B, me mbështetjen e Ministrisë së Punëve të Jashtme, Ambasades se RSH ne Athine, , të premten, datë 18 Nëntor 2022 ora 10:00, në ambjentet e Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë e Athinës  (Akademias 7, kati 6).

Qëllimi i eventit është të informojë sipërmarrësit grekë për perspektivat dhe mundësitë që paraqet tregu shqiptar, ndërsa më pas do të zhvillohen takime B2B mes sipërmarrësve të të dy vendeve. Kompanitë nga Shqipëria që do të marrin pjesë në takimet B2B janë kryesisht aktive në sektorët e mëposhtëm: ndërtim – zhvillim infrastrukture, ambalazhim ushqimesh, pasuri të paluajtshme, energji, tregti të bojrave profesionale, shitje të kafesë, çajit dhe pijeve të tjera, përpunim uji, ilaçe, etj.

Share this post