Forum Biznesi Shqipëri-Sllovaki, 7 dhjetor 2023

Forum Biznesi Shqipëri-Sllovaki, 7 dhjetor 2023

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Ambasadën e Sllovakisë në Shqipëri dhe Dhomën Rajonale të Trnava (SCCI) do të organizojnë një forum biznesi më 7 dhjetor.

Ky forum do të mirëpresë në Tiranë një delegacion me përfaqësues të bizneseve sllovake nga sektorët e teknologjisë, industrisë përpunuese, marketing digjital, gastronomi, tregtim bojërash për industri etj

Për më shumë detaje në lidhje me kompanitë pjesëmarrëse, shfletoni listën duke klikuar linkun: Liste-pjesemarresish-Forum-Biznesi-CCIT-SCCI (1)

Kompanitë kanë shprehur interes për t’u prezantuar më nga afër me potencialet dhe mundësitë konkrete që ofron Shqipëria, si dhe për t’u njohur me sipërmarrësit shqiptarë për krijimin e mundësive të reja bashkëpunimi.

Ftohen të marrin pjesë në këtë forum të gjitha kompanitë e interesuara në zgjerimin e partneriteteve të reja.

Konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri më datë 15.11.2023 në adresën: ornela_gace@cci.al | 0682092858

Share this post