Eventi final projekti Dynamob 2.0

Eventi final projekti Dynamob 2.0

Eventi final projekti Dynamob 2.0

Më 18 qershor 2021, u realizua eventi përmbyllës i Projektit #DynaMob 2.0, financuar nga Programi Interreg IPA CBC Itali-Shqipëri-Mali i Zi, I cili u zhvillua në Copertino.

Komuna e Copertino po përqendron përpjekjet e saj në aktivizimin e një shërbimi elektrik për ndarjen e biçikletave, i cili do të lejojë komunitetin lokal të lëvizë dhe të shijojë bukurinë e zonës me një ndikim të ulët mjedisor.

Përmes Projektit DynaMob 2.0, partnerët  do t’i vërë në dispozicion komunitetit një sërë biçikletash të ndihmuara me pedale, të testuara gjatë ngjarjes finale dhe të cilat së shpejti do të jenë të disponueshme me qira në DynaMob 2.0 BIKE HUB, e vendosur në via Lorenzo Lorè, Copertino .

Share this post