Edicioni i IV Panairi Rruga e Mëndafshit, Turqi 28 Nëntor 2019

Edicioni i IV Panairi Rruga e Mëndafshit, Turqi 28 Nëntor 2019

Edicioni i IV Panairi Rruga e Mëndafshit, Turqi 28 Nëntor 2019

Sipermarres ju ftojme te beheni pjese e panairit te IV-et SilkRoad Trabzon, Turqi.

Si një nga partnerët e Blacksea Enterprise Europe Network, Trabzon- Turqi date 28 Nentor 2019. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë ka kenaqesine tju ftoje te beheni pjese e , B2B Silk Road 2019 e cila do të organizohet gjatë Samitit të 4-të Ndërkombëtar të Biznesit Silkroad nen koordinimin e Shoqates se Eksportuesve Lindor të Detit të Zi (EBSEA) më 28 Nëntor 2019 në Trabzon, Turqi.

Ky takim do te jete i fokusuar ne sektoret e meposhtem:

  • Industri Ushqimore
  • Ndertim dhe materjale ndertimi
  • Makineri
  • Bizhuteri, produkte inustriale, plastic, energjitik, tekstile, kepuce\kepuce pune, ndertim anijesh,ICT, moblieri etj.

Me poshte te do te gjeni link-un e regjistrimit

http://www.trabzonsilkroad.org

https://silkroad2019.b2match.io

Share this post