Cili është produkti që blihet më shumë online në rajonin e CEFTA-s?

Cili është produkti që blihet më shumë online në rajonin e CEFTA-s?

Cili është produkti që blihet më shumë online në rajonin e CEFTA-s?

Cili është produkti që blihet më shumë online në rajonin e CEFTA-s?

Ashtu si në botë, veshjet blihen kryesisht në tregjet e rajonit të CEFTA-s online. Industria e modës është më e shpejta për ta parë tregtinë elektronike si një mundësi për të bërë më shumë fitime, duke u ofruar konsumatorëve dyqane online miqësore për përdoruesit.

Në Kosovë, në 3 muajt e fundit, 77% e blerësve online kanë blerë veshje, gjë që e bën Kosovën të renditet më së miri në këtë kategori krahasuar me 6 tregjet e tjera të CEFTA-s.

Në kategorinë e mobiljeve, aksesorëve të shtëpisë dhe produkteve të kopshtit, Kosova është renditur me përqindjen më të mirë (23%), e ndjekur nga Bosnia dhe Hercegovina me 22%

Më shumë informacion mbi zakonet e klientëve në rajonin e CEFTA-s, të paraqitura në grafikët interaktive mund të gjenden në të dhënat e tregtisë elektronike në ecommerce4all.eu

Share this post