BRE as an opportunity for Business Internationalization for Albania SMEs

BRE as an opportunity for Business Internationalization for Albania SMEs

BRE as an opportunity for Business Internationalization for Albania SMEs

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në seminarin e organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në kuadër të Projektit BRE PLUS, pjesë e programit Interreg IPA CBC.

Aktiviteti do të mbahet të premten, më datë 10 mars 2023, ora 09:45-16:30 në sallën Onufri; Hotel Tirana Internacional.

Sipas vlerësimit të nevojave nga kompanitë shqiptare, një pjesë e rëndësishme e këtij seminari teknik do të jetë tema“Regjimi Doganor & Procedurat Tatimore në kuadër të ndërkombëtarizimit dhe rrjetëzimit me Malin e Zi dhe Italinë (Reg. Pulia)”.

Lutem për konfirmime deri ditën e mërkurë, 8 mars në fund të ditës, në adresënaris_tasho@cci.al

BRE_Agenda CCIT_ 10 march

Share this post