Trajnim dyditor për tregtinë elektronike

Trajnim dyditor për tregtinë elektronike

Në datat 11 dhe 12 dhjetor 2023, Shoqata Shqiptare e Tregtisë Elektronike së bashku me GIZ dhe tre ekspertë ndërkombëtarë, do të organizojnë një trajnim dyditor për tregtinë elektronike, mbi bazat dhe konceptet kryesore të ecommerce.

Anëtarët e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, pjesëmarrja e të cilëve do të aprovohet nga organizatorët, do ta përfitojnë falas këtë trajnim. Të gjithë të interesuarit që synojnë të përmirësojnë strategjinë e tyre të tregtisë elektronike, të aplikojnë sa më shpejt në linkun e mëposhtëm https://forms.gle/UDhmJ58UdBrpFbjz9., pasi hapësirat janë të kufizuara.

Share this post