Prezantohet projekti INNOTOURCLUST

INNOTOURCLUST

Prezantohet projekti INNOTOURCLUST

Dhoma e Tregtise dhe lndustrise Tirane, ne bashkepunim me Agjencine Kombetare te Turizmit me date 6 Shkurt 2019, ora 10:00- 11:30 do te organizoje prane ambienteve te Dhomes se Tregtise dhe lndustrise Tirane, Rruga e Kavajes, takimin prezantues te Projektit lnnotourclust, “Grumbullimi i Ndermarrjeve lnovative te Turizmit Nderkufitar.”

Qellimi i aktivitetit eshte prezantimi i projektit, objektivave strategjike si dhe rezultateve te tij. Projekti synon permiresimin e konkurueshmerise dhe bashkepunimin e ndermarrjeve ltali-Shqiperi-Mal i Zi, me fokus integrimin dhe trajnimin e operatoreve ekonomike lokal per nje harmonizim me te mire dhe inovativ te kompanive lokale me industrine nderkombetare te turizmit.

Ju ftojme te merrni pjese ne kete takim te rendesishem, duke vleresuar pjesemarrjen dhe kontributin tuaj, si aktor potencial dhe shume i rendesishem per implementimin  e  ketij projekti si dhe perfitimin e rezultateve te tij.

Lutemi per arsye organizimi te na konfirmoni pjesemarrjen tuaj brenda dates 1 Shkurt 2019 ne adresen: meggi_zhugli@cci.al , duke ndare besimin se do t’ju kemi te pranishem.

Axhenda e aktivitetit => https://goo.gl/UUXSZZ

Share this post