Ftese per pjesemarrje ne trajnimin “RREGULLAT E REJA TRANZITORE TE DOGANAVE PER BIZNESIN”

Trajnim mbi Ligjin e Ri TVSh & Tatim mbi te ardhurat personale

Ftese per pjesemarrje ne trajnimin “RREGULLAT E REJA TRANZITORE TE DOGANAVE PER BIZNESIN”

I nderuar  Sipërmarrës!

Dhoma e Tregtisë & Industrise Tiranë ne bashkëpunim me DPD (Drejtorine e Pergjithshme te Doganave), organizon trajnimin me teme”

RREGULLAT E REJA TRANZITORE TE DOGANAVE PER BIZNESIN”.

Datë:  21-22 Tetor

Ora 16:00-19:00

 

Sipërmarrësit do  te njihen me:

– kodin doganor, origjinen e mallrave

– rregullat e reja tranzitore te Konventës Rajonale Pan-Euro-Mesdhetare te origjinës preferenciale;

– marrëveshjen e partneritetit dhe bashkëpunimin tregtar ndërmjet Mbretërisë se Bashkuar te Britanisë se Madhe dhe Irlandës se Veriut.

-Gjithashtu  biznesi do  te marre  informacion më të plotë  me rregullat e reja te origjinës preferenciale si rregulla alternative, me qëllim përdorimin efikas të tyre për të përfituar nga MSA me Bashkimin Evropian, si dhe nga Marrëveshjet e Tregtisë së Lirë që Republika e Shqipërisë zbaton me vendet CEFTA-2006, vendet EFTA, dhe Turqinë.

 

Lektore

Trajnuesja  do te jete Znj. Flutura Shehishefe e sektorit te proçedurave, pranë DPD.

Znj.Shehi eshte eksperte prej 25 vjetesh ne lidhje me procedurat qe duhet te plotesoje biznesi per çdoganimin (import-eksport)

 

Per me shume informacion rreth programit te ketij trajnimi klikoni ne linkun: ‘Progarmi per Trajnimin mbi Doganat’
Per me shume informacion rreth Formularit te Aplikimit klikoni ne linkun: Formular Aplikimi Doganat

 

Ju faleminderit

Per me shume informacion, ju lutem na kontaktoni:

Me respekt

Ajsela TELI

Drejtuese e Trajnimeve

Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane

Rruga e Kavajes, Bld 2/2

1001 Tirana, Albania

Tel: +355 (0) 45 800 934 | Cel: +355 69 9712964

E-mail: ajsela_teli@cci.al| Web: www.cci.al

[bsf-info-box icon=”Defaults-paperclip” icon_size=”32″ icon_color=”#1e73be” title=”Progarmi per Trajnimin mbi Doganat”]Progarmi per Trajnimin mbi Doganat[/bsf-info-box]

Share this post