Ftesë për bashkëpunim me Austrinë & Trajnime në Menaxhim Biznesi

Ftesë për bashkëpunim me Austrinë & Trajnime në Menaxhim Biznesi

Ftesë për bashkëpunim me Austrinë & Trajnime në Menaxhim Biznesi

I nderuar Biznesmen / Perfaqësues Biznesi

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCIT Tirana), në bashkëpunim me Dhomën Austriake të Tregtisë (WIFI -AUSTRIA), vijon organizimin e Projekteve “WIFI –AUSTRIA”, në Menaxhimin e Sipërmarrjes.

Vizita e fundit ne Wien-Austri ishte ne Qershor te 2022, e cila rezultoi me shume sukses per bizneset shqiptare.

 

Trajnime në Menaxhim Biznesi

WIFI-AUSTRIA ka si qëllim trajnimin e Sipërmarësve shqiptar duke i krijuar , jo vetëm ngritjen profesionale në nivelin menaxherial me Lektore të njohur ndërkombëtarisht, por edhe mundësinë e bashkëpunimit dhe krijimit të partneritetit me Sipërmarrjet Austriake.
Ky lloj partneriteti dhe bashkëpunimi ka rezultuar shumë i suksesshëm për Sipërmarrësit Shqiptar ,duke mundësuar shpesh finalizimin me nënshkrim të marrëveshjeve me përfitim të ndërsjelltë.

 

Moduli I 07-08-09 Dhjetor

Block-Chain Strategies and Management

Lektor: Dr.Christian Husak

 

Moduli II 12-13-14 Dhjetor
Sales and Negotiations in Crisis Management

Lektor: Dr.Victor Dedic

 

Vizita në Austri -Wien 20-23 Shkurt

 

Gjatë vizitës 4 ditore në Austri:

Ceremonia e Certifikatave te Trajnimit nga WIFI – Austria (WKO – Dhoma Austriake e Tregtisë) e njohur ndërkombëtarisht
Forum Biznesi në WKO (Dhomën Austriake të Tregtisë) midis Sipërmarrësve nga të dy vendet.
Takime Individuale me Bizneset Austriake Të gjithë Pjesmarresit kanë mundësinë e takimeve individuale me Sipërmarrësit Austriak sipas fushave te interesit që ato kanë. Organizimi i takimeve bëhet nga Dhoma Ekonomike Federale e Austrisë, në bazë të një plani paraprak të hartuar sipas kerkesave të Bizneseve/ Përfaqësuesve të Bizneseve Shqiptare dhe Austriake.

 

Afati i Aplikimit

02.12.2022

 

Per me shume informacion rreth Kurseve WIFI, ju lutem gjeni ne link me poshte:

Trajnime ne Menaxhim Biznesi dhe Bashkepunim me Bizneset Austriake

Nese jeni te interesuar per aplikim ju lutem plotesoni bashkangjitur:

Profile of Participants 2022

Për një informacion, më të detajizuar rreth suksesit të këtij Projekti ju lulem lexoni :

Rendesia e Trajnimeve WIFI

Rendesia e Trajnimeve WIFI dhe bashkepunimet ne Austri

 

Ajsela TELI
Drejtuese Trajnimesh
Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane
Rruga e Kavajes, Bld 2/2
1001 Tirana, Albania
Tel: +355 (0) 45 800 934 | Cel: +355 69 9712964
E-mail: ajsela_teli@cci.al| web: www.cci.al

Share this post