???? ?? ???? ?ë ????????? ? ???????? Fenix I.C shpk

???? ?? ???? ?ë ????????? ? ???????? Fenix I.C shpk

???? ?? ???? ?ë ????????? ? ???????? Fenix I.C shpk

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin ???? ?? ???? ?ë ????????? ? ???????? Fenix I.C shpk.

Kompania Fenix.i.c Shpk operon ne fushen e perpunimit te Peshkut dhe te Ullirit. Kompania kishte mbi 400 persona te punesuar dhe gjithashtu donte te shtonte stafin. Duke qene se kane kapacitete te larta prodhimi, ata deshirojne te kene marreveshje te reja bashkepunimi ne tregun nderkombetar.
Stafi i DhTIT krijoi profilin e kesaj kompanie ne platformen EEN Albania, duke qene optimiste per bashkepunim.

Share this post