Newsletter date 5.09.2022

Newsletter date 5.09.2022

Newsletter date 5.09.2022

Zbuloni se si të hapni një biznes elektronik. Ju mund t’i gjeni të gjithë hapat bazë të nevojshëm për të hapur një dyqan elektronik në udhëzuesin “Çfarë nevojitet për të krijuar dhe regjistruar një tregti elektronike në Shqipëri?”, i cili është i disponueshëm në https://bit.ly/3QQqzp4Purpleguide

Udhëzuesi është pjesë e modulit “Rregullorja e e-commerce” të platformës rajonale ecommerce4all.eu.

Share this post