Evente të pritshme

May 02 2024
02/05/2024
  • 09:00 PM
  • Tirana

“MEDICAL & BEAUTY FAIR”, 2-3-4 MAJ 2024

“Medical & Beauty Fair”, një nga panairet me të rëndësishme kushtuar dermatologjisë, kujdesit dhe shërbimeve shëndetësore, do të rikthehet në datat 2-3-4 Maj 2024 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë. Ministria e...


Feb 26 2024
26/02/2024
  • 09:00 PM
  • Tirana

“Work & Study”, edicioni i 15-të

  https://www.cci.al/wp-content/uploads/2024/02/WhatsApp-Video-2024-02-19-at-9.31.58-AM.mp4   Rikthehet edicioni i 15-të i panairit "Work & Study"! Këtë vit do të jemi në çdo skaj të Shqipërisë nga data 26 Shkurt deri më 4 Prill. Kalendari i panairit:  Dibër - 26...


Jan 19 2024
19/01/2024
  • 07:00 PM
  • Tirana

CCIT AWARDS 2024

CCIT AWARDS, ceremonia vjetore e shpërndarjes së çmimeve për më të mirët e sipërmarrjes private të mbarë trevave shqiptare shënon momentin kulmor të një viti kalendarik, ku identifikohen dhe vlerësohen...


Sep 21 2023
21/09/2023
  • 09:00 AM
  • Tirana

Panairi Kombëtar “TiranAgro”

“TiranAgro”, panairi më i madh bujqësor e blegtoral, do të mbledhë edhe këtë vit fermerë, konsumatorë dhe biznese të sektorëve të produkteve të konsumit. I shndërruar në një partner besnik ndaj...