Evente të pritshme

May 03 2024
03/05/2024
 • 09:00 PM
 • Tirana

“MEDICAL & BEAUTY FAIR”, MAY 3-4, 2024

“The Medical & Beauty Fair,” one of the most significant events dedicated to dermatology, care, and health services, is scheduled to take place on May 3 and 4, 2024, at...


May 02 2024
02/05/2024
 • 09:00 PM
 • Tirana

“MEDICAL & BEAUTY FAIR”, 2-3-4 MAJ 2024

“Medical & Beauty Fair”, një nga panairet me të rëndësishme kushtuar dermatologjisë, kujdesit dhe shërbimeve shëndetësore, do të rikthehet në datat 2-3-4 Maj 2024 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë. Ministria e...


Feb 26 2024
26/02/2024
 • 09:00 PM
 • Tirana

“Work & Study”, edicioni i 15-të

  https://www.cci.al/wp-content/uploads/2024/02/WhatsApp-Video-2024-02-19-at-9.31.58-AM.mp4   Rikthehet edicioni i 15-të i panairit "Work & Study"! Këtë vit do të jemi në çdo skaj të Shqipërisë nga data 26 Shkurt deri më 4 Prill. Kalendari i panairit:  Dibër - 26...


Jan 19 2024
19/01/2024
 • 07:00 PM
 • Tirana

CCIT AWARDS 2024

CCIT AWARDS, ceremonia vjetore e shpërndarjes së çmimeve për më të mirët e sipërmarrjes private të mbarë trevave shqiptare shënon momentin kulmor të një viti kalendarik, ku identifikohen dhe vlerësohen...


Dec 07 2023
07/12/2023
 • 09:00 AM
 • Tirana

Albania-Slovakia Business Forum, December 7, 2023

The Tirana Chamber of Commerce and Industry, in cooperation with the Embassy of Slovakia in Albania and the Regional Chamber of Trnava (SCCI) will be held a business forum (B2B)...


Sep 21 2023
21/09/2023
 • 09:00 AM
 • Tirana

Panairi Kombëtar “TiranAgro”

“TiranAgro”, panairi më i madh bujqësor e blegtoral, do të mbledhë edhe këtë vit fermerë, konsumatorë dhe biznese të sektorëve të produkteve të konsumit. I shndërruar në një partner besnik ndaj...


Sep 21 2023
21/09/2023
 • 09:00 AM
 • Tirana

“TiranAgro” National Fair

"TiranAgro", the largest agricultural and livestock fair, will once again gather farmers, consumers and businesses from the consumer product sectors this year. Transformed into a loyal partner to the Albanian business,...


Jul 25 2023
25/07/2023
 • 09:00 AM

Training on: “Maximizing your marketing strategy”

Maximizing Your Marketing Strategy: Creating an Integrated Approach for Success.  Description In this interactive training, which takes place on July 25, we will delve deep into the world of marketing strategy and...