Forum

Sugjerime për tema ...
 
Notifications
Clear all

Sugjerime për tema trajnimi

2 Posts
2 Users
0 Likes
79 Views
Posts: 1
 CCIT
Moderator
Topic starter
(@ccit)
Member
Joined: 10 months ago

Cilat janë temat që përbëjnë interes për ju dhe që mund të përgatiten e zhvillohen nga Departamenti i Trajnimeve?

1 Reply
Posts: 1
(@innovatech)
New Member
Joined: 5 months ago

Pershendetje. Jemi te interesuar per trajnime rreth fushes se Sigurise Kibernetike pasi eshte nje shqetesim aktual ku shpesh here biznese shqiptare jane bere viktima te ketyre sulmeve, dhe mendoj qe ka nevoje per nje edukim + trajnim per sigurine kibernetike. Flm, Spartaku - InnovaTech

Reply
Share: