Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN.

Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN.

Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN.

Stafi i Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Tirane si partnere e projektit EEN (Enterprise Europe Network) ka zhvilluar vizita Door To Door ne biznese shqiptare, per t’iu dhene atyre mundesine e bashkepunimeve nderkombetare. Per te gjithe sipermarresit qe deshirojne te zhvillojne biznesin e tyre apo te rriten ne tregje te reja, projekti EEN eshte mundesia me e mire e ofruar pa asnje kosto shtese.
Nje nga bizneset e vizituara kete periudhe eshte Elledii SHPK, kompani e cila operon ne zonen e Shkodres ne fushen e import-eksportit. Platforma EEN eshte nje mundesi shume e mire per te shtuar bashkepunetoret apo klientet e saj.

Share this post