Pyetësor për situatën e bizneseve

ANKETË Adresuar antaresisë së DHTI-Tiranë për situatën aktuale të bizneseve në periudhën e pandemisë COVID-19   I/E nderuar anëtar i DhTI-Tiranë,  Në këtë situatë pandemie  që po përjeton sipërmarrja, efektet negative të saj padyshim që kanë ndikuar dhe vazhdojnë të ndikojnë në performancën ekonomike të çdo biznesi. DhTI-Tiranë, do të vlerësonte kontributin tuaj nëpërmjet plotësimit…