Njoftime

Pyetësor për procedurat doganore

Me qëllim përmirësimin e mëtejshëm të shërbimeve doganore, Drejtoria e Përgjithshme e Doganave kërkon opinionin e biznesit lidhur me sjelljen e administratës doganore, aksesin në procedurat online, vlerësimin mbi ecurinë e aplikimeve online dhe proceduarat e kontrollit fizik etj. Nëpërmjet pyetësorit, bizneset mirëpriten...

Lançimi i faqes zyrtare të projektit Addupt

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju linkun e website-t të projektit Addupt “Adresimi i mospërputhjes së aftësive në sektorin e gjelbër përmes përmirësimit të aftësive digjitale të Arsimit dhe Formimit Profesional”, pjesë e programit Erasmus+ (Ngritja e kapaciteteve në fushën...

Z.Jaka pret në takim kryetarin e Dhomës Rajonale Manastir

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, z.Nikolin Jaka, priti sot në një takim kreun e Dhomës Rajonale Manastir, Mirko Velkovski. Takimi i kërkuar nga z.Velkovski erdhi si nevojë për të zhvilluar bashkëpunime mes dy dhomave dhe kompanive anëtare. Duke e falenderuar...

Vizitë studimore në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Nevoja për zhvillim të qendrueshëm dhe të integruar mbi praktikat mësimore dhe profesionale solli sërish në fokus rëndësinë e bashkëpunimit midis universiteteve, shoqatave dhe organizatave të mbështetjes së sipërmarrjeve. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, si partnere e projektit “1Future”, pjesë...

Projekti Addupt/ Konsultim me grupin e ekspertëve

Në kuadër të projektit Addupt, u zhvillua sot, datë 23 Tetor 2023, workshopi mbi raportin kombëtar të Shqipërisë për gjetjet në lidhje me mospërputhjet e aftësive në sektorin e gjelbër përmes përmirësimit të aftësive digjitale të Arsimit dhe Formimit Profesional,...