Denonco

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, si përfaqësuesja legjitime e interesave të biznesit, kërkon ta mbrojë punën e sipërmarrësve në cdo moment. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është denoncimi i shqetësimit tuaj në portalin tonë dhe ne do ta ndjekim cështjen deri në zgjidhjen e tij.
DENONCO problemim tënd, bëhuni pjesë e rrjetit të gjerë të problematikës dhe zgjidhjeve.

Tel: +355 45 800 932
E-mail: cci.tirana@cci.al


Zgjidhja qe afron DHTIT

Keni një problem me sistemin tatimor dhe doganor? Keni nevojë për konsulencë dhe kërkoni një zgjidhje të shpejtë për problemin që keni? Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë nëpërmjet konsulentëve të saj ju afron asistencë deri në zgjidhjen e problemit.

Ju lutem kontaktoni në: bujarbendo@gmail.com