Njoftime

Vizita e delgacionit Turk në DhTIT

Një delegacion biznesi Turk u prit sot nga kryetari z.Jaka, në ambjentet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë. Është e udhës tashmë që delegacionet e huaja të biznesit të zhvillojnë një vizitë në DhTIT, si dhoma më e madhe dhe...

Z.JAKA takim me Ambasadoren Greke znj. Kamitsi

Ambasadorja e Greqisë në Shqipëri-Shqipëri Znj. Konstantina Kamitsi priti në takim Kryetarin  e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë z. Nikolin JAKA. Në takim morën pjesë Shefi i Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Ambasadës Marios Belibassakis, Drejtore për Marrëdhëniet Me Jashtë ...

Greece-Albania: Business Forum & B2B Meetings

Është firmosur sot marrëveshja dypalëshe mes Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Athinës. Të pranishëm në firmosjen e kesaj marrëveshje kanë qënë Ministria e Financave dhe Ekonomisë znj.Delina Ibrahimaj dhe homologu i saj Grekë...