Gruaja në biznes, çfarë përfaqëson

Cili është roli i gruas sot në sipërmarrje? Si ka ndryshuar qasja e administrimit të biznesit nga zonjat, që në nisje të ekonomisë tonë të decentralizuar? Çfarë përfaqësojnë ato dhe si ka ndryshuar sot raporti i drejtimit të kompanive nga gratë Nga Edlira Prenga Nëse në vitet e para të hapjes në një ekonomi tregu…